Home > Tripolis park

PROJECTINFORMATIE TRIPOLIS PARK

Op deze pagina houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de werkzaamheden die we momenteel uitvoeren op het Tripolis Park in Amsterdam.

Het monumentale kantorencomplex Tripolis Park wordt momenteel volledig herontwikkeld tot een levendige stadscampus. Hetbestaat voor een deel uit bestaande bouwdelen die momenteel worden gerenoveerd en een gedeelte nieuwbouw dat momenteel wordt toegevoegd aan het gebouw. To Build Projects realiseert  momenteel de complete fit-out van een deel van het kantorencomplex. 

  • Adres: Burgerweeshuispad 301 | 1076 HR | AMSTERDAM

  • Werktijden: 7.00 – 16.00 van maandag t/m vrijdag

  • Geplande oplevering: Q1 2023

Informatie voor bezoekers
Volg de A2 naar de Amstelveenseweg/s108 in Amsterdam-Zuid, Amsterdam. Neem afrit 8-Amsterdam-Oud Zuid vanaf de A10/E19. Ga verder op de s108
Om te kunnen parkeren voor het project Uber Amsterdam dient men zich
vooraf aan te melden bij To Build Projects.

BEWUSTE BOUWERS

To Build Projects is deelnemer van ‘Bewuste Bouwers’. Dat betekent dat we dit project realiseren volgens een gedragscode en bouwen op een veilige, duurzame en omgevingsbewuste wijze.

AFVAL

We voeren een duurzaam afvalbeleid en streven naar zo veel mogelijk hergebruik van materialen. We zijn transparant in de rapportages om zo ook bewustwording te creëren bij onze medewerkers. 

Meer informatie over de werkzaamheden op het Tripolis park vindt u op www.tripolis-park.nl