Realisatie huisvesting CSK

Project: Realisatie huisvesting CSK Wageningen
Opdrachtgever: CSK Food Enrichment
Architect: Fokkema & Partners

In het bedrijfsverzamel- en labgebouw Plus Ultra is op basis van het ontwerp van Fokkema & Partners een nieuwe huisvesting van CSK Food Enrichment gerealiseerd. Het betreft naast kantoorruimten ook circa 1.200 m2 labruimten en een proeffabriek (pilot) van ongeveer 750 m2. Projects heeft de volledige afbouw van deze nieuwe huisvesting gerealiseerd, dit betrof onder meer:
– het realiseren van MS-wanden en metselwanden
– het realiseren van alle plafonds, incl. hygiene plafonds
– het leveren en realiseren van systeemwanden
– het leveren en leggen van alle vloerafwerkingen
– het leveren en monteren van alle laboratorium meubilair (i.s.m. solid factory)
– het realiseren van al het schilderwerk
– het leveren en plaatsen van het vaste meubilair (i.s.m. Smeulders Interieurgroep)
– het leveren en aanbrengen van alle AV middelen (i.s.m. AVEX)
– het leveren van alle losse meubilair

Daarnaast hebben we de coördinatie van de werkzaamheden t.b.v. de E-, de W- en de gasseninstallaties voor onze rekening genomen.

Over CSK Food Enrichment

CSK houdt zich innovatief bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten voor de internationale zuivelmarkt. Met meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse markt is CSK een gevestigde naam die internationaal steeds meer expansie krijgt in de business-to-business markt. Op dit moment heeft CSK ca. 180 medewerkers en is gevestigd in Leeuwarden en Wageningen. In Wageningen is CSK gevestigd in het Plus Ultra gebouw in het hart van de Campus van de Wageningse Universiteit. Daarnaast heeft CSK vestigingen in Polen, Verenigde Staten, Frankrijk en Hongarije.

Bekijk alle Projecten